Test Engineer ASML

Job title: Test Engineer ASML

Company: Continu

Location: Veldhoven, Noord-Brabant

Job Description: FunctieomschrijvingAls Test Engineer je onze diepe ultraviolette (DUV) lithografiesystemen nadat ze volledig zijn geassembleerd in de cleanroom-fabrieken. Een opmerkelijke en unieke werkomgeving om in te werken.Houd je van werk waarbij je procedures volgt, tests uitvoert en punctualiteit waardeert? Wil je deel uitmaken van een dynamische en innovatieve werkomgeving en cruciaal zijn om ons productieproces verder te versterken? In dat geval zoekt ASML jou!Rol en verantwoordelijkhedenHet bedrijf draaiende houden: Als systeem prestatie ingenieur kalibreer, kwalificeer en voer je handmatige acties uit op onze DUV-systemen volgens afgesproken specificaties, kwaliteitsnormen en levertijden door in te loggen op de machine via je laptop. Je herkent en rapporteert (structurele) problemen en biedt ondersteuning bij het oplossen van deze problemen wanneer nodig. Communicatie is cruciaal: het identificeren, informeren en betrekken van de relevante belanghebbenden is essentieel om het proces draaiende te houden.Het bedrijf verbeteren: Werk aan verbeteringen. Identificeer verspilling in onze processen en draag bij aan of leid initiatieven voor verbeteringsprojecten die leiden tot vermindering van de doorlooptijd door gebruik te maken van 4C, A3 en ‚just do it‘ als probleemoplossingsmethoden.Functie-eisenMiddelbare beroepsopleiding (MBO+) in mechatronica, elektronica, mechanica, softwareBachelor’s degree (HBO) in mechanica, elektronica, mechatronica of informatica;Bij voorkeur: ervaring in een high-tech productieomgeving, bijvoorbeeld elektronica, ICT-hardware, vliegtuigbouw, precisie-engineering of onderhoud.VaardighedenWerken op het snijvlak van technologie, je zult altijd nieuwe uitdagingen en problemen hebben om op te lossen. Creatief zijn en samenwerken is de enige manier om dat te doen. Je werkt niet in een silo. In plaats daarvan ben je onderdeel van een creatieve, dynamische werkomgeving waar je samenwerkt met ondersteunende collega’s. Er is altijd ruimte voor creatieve en unieke standpunten. Je hebt de flexibiliteit en het vertrouwen om te kiezen hoe je taken het beste kunt aanpakken en problemen kunt oplossen.Om te gedijen als systeem prestatie ingenieur, heb je de volgende vaardigheden nodig:Uitstekende communicatievaardigheden in het Engels;Goede communicatievaardigheden in het Nederlands is een pluspunt;Interesse in andere technische en bedrijfsprocessen;Onafhankelijk, ondernemend, doelgericht en flexibel;Servicegericht en teamwerker;Gestructureerde manier van werken;In staat/bereid om voornamelijk met computers te werken in een remote testomgeving;Handmatige vaardigheden om aanpassingen, onderdelenwisselingen etc. uit te voeren;Probleemoplossende en analytische vaardighedenArbeidsvoorwaarden

  • Een goed salaris oplopend tot wel € 4000,- bruto per maand
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO
  • Aandacht voor jouw work-life-balance door in gesprek te blijven over jouw wensen en behoeftes
  • Doorgroeimogelijkheden in de breedte en in de diepte
  • Een leertraject op maat waarin jij jezelf blijft ontwikkelen als professional

Info over het bedrijfASML is een Nederlands bedrijf dat wereldwijd bekend staat als een van de belangrijkste leveranciers van geavanceerde lithografiesystemen voor de halfgeleiderindustrie. Hier zijn enkele kernpunten over wat ASML doet: * Ontwikkeling van Lithografiesystemen: ASML ontwikkelt en produceert machines die worden gebruikt bij de productie van halfgeleiders of microchips. Hun lithografiesystemen gebruiken extreem nauwkeurige lichtprojectie om microscopisch kleine patronen op siliciumwafers te etsen, een cruciale stap in de productie van geïntegreerde schakelingen.

  • Deep Ultraviolet (DUV) Lithografie: ASML’s DUV-systemen maken gebruik van diep ultraviolet licht om zeer kleine details op wafers te projecteren. Deze technologie is essentieel voor de productie van de meeste huidige halfgeleiders.
  • Extreme Ultraviolet (EUV) Lithografie: ASML is een pionier in EUV-lithografie, een technologie die nog kortere golflengtes van licht gebruikt om nog kleinere en nauwkeurigere patronen te maken. EUV-lithografie is cruciaal voor de volgende generaties van microchips, waardoor nog krachtigere en efficiëntere elektronische apparaten mogelijk worden.
  • Innovatie en Onderzoek: ASML investeert zwaar in onderzoek en ontwikkeling om hun technologie voortdurend te verbeteren. Dit omvat het verbeteren van de nauwkeurigheid, snelheid en efficiëntie van hun lithografiesystemen.

ASML’s geavanceerde technologieën zijn essentieel voor de voortdurende miniaturisatie en verbetering van halfgeleiders, waardoor de technologische vooruitgang in tal van industrieën wordt ondersteund.

Salary: €3000 – 3900 per month

Application:apply for this job.

Curriculum vitae in the database!